Typiske opgaver

Forsikringsopgaver
Jeg udfører ofte forsikringsopgaver, og har en god kommunikation med forsikringsselskaber. Det er min erfaring at dette har medført at opgaverne er blevet løst til alles fordel.
Hvis uheldet er ude, er du velkommen til at kontakte mig, så skal vi nok få løst opgaven til alles tilfredshed.

Vinduer   
Nye vinduer giver dig nye gevinster – udskiftning af gamle vinduer til færdigbehandlede vinduer med energirigtige ruder, kan være en investering der hurtigt tjener sig hjem. Desuden er nye vinduer en investering i din boligs facade både æstetisk og økonomisk. Hvis du er i tvivl om hvilken type vindue du skal vælge eller hvis du har brug for rådgivning er du velkommen til at kontakte mig.

Nyt tag   
Er det ved at være tid til at renovere taget, er du velkommen til at kontakte mig.
Efter mange års arbejde med tagrenovering, har jeg oparbejdet en stor erfaring i tagdækning. Oftest er materialevalget teglsten eller cementtagsten, men er det en let tagkontruktion er Decratag en velfungerende løsning.

Rådgivning   
Når man skal ændre på sit hjem, kommer der ofte en masse spørgsmål: hvilke materialer kan jeg vælge mellem?, hvor meget kommer det cirka til at koste?, hvor lang tid vil det tage?
Nogle af mine kunder kender de fleste svar inden de henvender sig,men skulle du være en af dem der har brug for vejledning til dit projekt, er du velkommen til at kontakte mig, så finder vi sammen en løsning som du vil kunne nyde mange år frem.