Om Firmaet

Firma start 1.April 2000.
Arbejdsområde Lolland og Falster.
Medarbejdere Et mindre snedker- og tømrerfirma med tømrermester samt svend, som har et tæt samarbejde med et lokalt tømrerfirma til løsning af større opgaver.
Opgavetyper Alt indenfor tømrer/snedker branchen, så som: Udskiftning af vinduer og døre, udskiftning af tag, tilbygning/ombygning, opsætning af køkken, samt totalentrepriser. Ingen opgaver er for små.
Værksted Hvor det er nødvendigt at udføre specielle opgaver, lejer firmaet sig ind på større maskinværksted.
Materialer Alle materialer leveres med leverandørgaranti efter gældende regler. Jeg har gode og stabile leverandører, som også mine kunder kan snakke med.
Service Firmaet, som er tilknyttet Byg Garantiordning, lægger stor vægt på en god service, og at aftaler og tidsplaner bliver overholdt.
Historie om firmaet Da jeg startede firmaet i år 2000, havde jeg på det tidspunkt arbejdet som tømrer i 18 år. Jeg så en udfordring i at starte som selvstændig, og fik hurtigt opbygget en god og solid kundekreds. Det eneste jeg godt kan fortryde lidt er, at jeg ikke startede noget før.
Med venlig Hilsen
Torben